Microsoft Office 2013 Kurulumu

İndirdiğimiz sıkıştırılmış dosyayı winrar programı yardımıyla bilgisayarımızda herhangi bir klasöre veya yeni oluşturduğumuz bir klasöre çıkartıyoruz.İndirilen dosyayı açtıktan sonra setup dosyası ile kurulumu başlatıyoruz ve program bilgisayarımızı denetliyor.

  • Kurulum ilk aşamasında Microsoft Office 2013 programını indirmeniz gerekmektedir. Bu programıda google microsoft office 2013 full diye aratırsanız bulabileceğinize eminim.
  • Şimdi Kuruluma başlayalım. İlk olarak indirdiğimiz Microsoft Office 2013 programının içindeki office exe dosyasına çift tıklıyoruz ve aşağıdaki görüntü karşımıza çıkıyor.

  • Biraz bekledikten sonra aşağıdaki görüntü karşımıza çıkacaktır. Burdan ŞİMDİ YÜKLE'ye tıklıyoruz.

  • Daha sonra bilgisayarınızın hızına göre aşağıdaki görüntüyü bekliyorsunuz ve KAPAT'a tıklıyoruz.

  • Kurulum tamamen bitirilmesi için ise bilgisayarı baştan başlatmamız isteniyor,gerekiyor ve bizde bilgisayarı aşağıdaki yeni çıkan ekranda " EVET " i tıklıyarak baştan başlatıyoruz. 

  • Bilgisayarımız tekrar açıldığında ise indirdiğimiz dosyanın içinde klasörde mevcut olan aktivasyon programı " KMSnano_setup.V24" isimli dosyayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırıyoruz.Bu programı çalıştırmadan önce kullanıyorsanız antivirüs programınızı ( bazı programlar için ) kapatıyoruz.Programın amacı kurulu programı tam sürüm yapma,aktivasyonunu tamamlama olduğundan bazı antivirüs programları virüs olarak algılayabiliyor.Programı açtığımızda,çalıştırdığımızda ise programın kurulumuna başlarken bizden şifre istiyor bu şifrede yine programın bulunduğu klasördeki " KURULUM " dosyasında mevcut aşağıdaki resimde de görebilirsiniz.Bu kurulum açıklamasında bulunan şifreyi kopyalayıp boş alana yapıştırıyoruz ve biz başka hiçbirşey yapmadan program otomatik olarak kurulumu yapılıp aktivasyon işlemi gerçekleştiriyor.

  • Alttaki resimlerde ise aktivasyon programı kurulumu bittikten sonra çalıştırdığım word ve excel programlarının aktivasyon durumlarını görebilirsiniz. 

  • ve Kurulum bu kadar.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.